Ֆուդիտորի սննդի սրահը Հայաստանում - Փոքրիկ Վրաստան


Ինչպես գիտենք, կովկասյան խոհանոցներն ունեն հարուստ և բազմազան ճաշացանկ՝ խինկալի, խաչապուրի, օստրի…
Անկախ նրանից, թե ինչ եք ընտրում, այստեղ ամեն ինչ պարզապես համեղ է:
Ահա մի քանի բան, որ պետք է իմանալ վրացական խոհանոցից.
- Խինկալին ճիշտ ուտելու մի ամբողջ արվեստ կա՝ թարս պահիր, կամաց մի փոքր փոս կծիր, մեջի արգանակը խմիր, հետո մնացածը կեր։
- Աջարական խաչապուրին բաղկացած է պանրից, կարագից և ձվի դեղնուցից, քանի որ իր ծագման պատճառով այս տարրերը, ինչպես ասում են, ներկայացնում են նավը, ծովը և արևը:
- Վրացական ավանդական խնջույքը կոչվում է Սուպրա, որը միշտ գլխավորում է Թամադան, ով տոնի ժամանակ կենացներ է մատուցում:
= filtersOffset;
stopPinning = window.pageYOffset >= finalFiltersOffset">